Analisten / Consultants

  • Vacancies

Om onze solide groei te continueren zoeken wij een talent met aantoonbare kwantitatieve competenties, veel energie en goede communicatieve vaardigheden. Een team player die het een uitdaging vindt om onze ambities en de ambities van onze opdrachtgevers mee te helpen realiseren. Wij willen ons team versterken met een gedreven nieuwe collega.

Wie ben je?

Je staat aan het begin van je carrière als Econometrist, Operationeel Researcher of

Technisch Bedrijfskundige. Je bent op zoek naar werk waarbij je met uitdagende (inter-)nationale projecten bij aansprekende bedrijven veel ervaring op kan doen. Je bent communicatief, commercieel en prestatiegericht in je werk en hebt een sterke affiniteit met kwantitatief modelleren. Als team player sta je bekend om je creativiteit en ‘hands on’ mentaliteit.

Wat vragen we

  •   WO opleiding Econometrie, Operationele Research, (Technische) Bedrijfskunde of     Bedrijfswiskunde
  •   Affiniteit met kwantitatief modelleren en logistiek
  •   Goede communicatieve vaardigheden en representativiteit
  •   Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  •   Analytisch vermogen en “out of the box” denken
  •   Daadkrachtige team player die op sterk uiteenlopende projecten wil werken

Wat wil je?

Intensief samenwerken met collega’s voor veeleisende klanten. Mensen met ambitie houden van de uitdaging te werken in teams binnen multidisciplinaire omgevingen en pakken elke mogelijkheid aan om hun vaardigheden te tonen en om verwachtingen te overtreffen. Je wilt je snel ontwikkelen binnen het vakgebied Supply Chain Management. Gepassioneerd bouwen met mensen. Succesvolle kandidaten krijgen de middelen aangereikt om maximaal te presteren en hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

Ben je geïnteresseerd stuur dan je Curriculum Vitae met een korte, heldere motivatie per e-mail naar vacatures@districon.nl.


Meer informatie is te vinden op onze website: www.districon.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs