Associate Data Analytics

  • Vacancies

Als Associate Data Analytics word je voortdurend uitgedaagd in je analytische én communicatieve vaardigheden. Je bent breed inzetbaar en werkt samen met verschillende (audit) teams binnen PwC. Je levert een belangrijke bijdrage aan uitdagende projecten en opdrachten.

Als Associate Data Analytics maak je onderdeel uit van een competentiegroep binnen Risk Assurance. Risk Assurance Services is een snel groeiende service line binnen het PwC Audit & Assurance werkveld. Deze wereldwijd opererende service line ondersteunt cliënten in een steeds complexere samenleving bij het proactief bewaken en managen van risico’s met innovatieve diensten, producten en tools. Tevens begeleiden wij cliënten bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en systemen.

Wie ben je?

Je staat op het punt van afstuderen of bent net afgestudeerd en wilt jezelf graag verder ontwikkelen. Als Associate Data Analytics wil je groeien, impact maken en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding Informatie Technologie, Wiskunde, Econometrie of aanverwante opleiding op academisch niveau met goede studieresultaten.
  • Je hebt 0 tot maximaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je combineert heldere communicatie en technische kennis en biedt daardoor toegevoegde waarde met data analyse aan zowel audit collega’s als klanten.
  • Je bent een ambitieuze teamspeler die graag kwaliteit levert.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe ziet je werk eruit?

Je werkt binnen het Data Assurance team en gebruikt je analytische vaardigheden om audits efficiënter en effectiever te maken en praktische oplossingen te bedenken voor specifieke klantvraagstukken. Je werkzaamheden zijn zeer divers. Zo ondersteun je audit teams met het bedenken van slimme data analyse toepassingen om de audit effectiever en efficiënter te maken, werk je samen met collega’s om kwantitatieve data naar waardevolle inzichten te vertalen, onderzoek je nieuwe data analyse technieken en oplossingen en leer je jouw theoretische bagage om te zetten in praktische toepassingen. Kortom een uitdagende en stimulerende omgeving.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Als Associate Data Analytics werk je in een jong, dynamisch team met een passie voor innovatie, technologie en data. Met onze gecombineerde expertise zijn we in staat complexe problemen te vertalen naar praktische oplossingen waarmee we niet alleen inzicht verschaffen, maar ook impact kunnen maken.

Je vervult een uitdagende startersfunctie.
Je krijgt een deels premievrij pensioen, 32 vakantiedagen, een laptop en smartphone van de zaak.
Je kunt interne opleidingen volgen en hebt de mogelijkheid om je postmaster Register IT Auditor te halen.

Wie zijn we?

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 
 
De vacature Associate Data Analytics bij Risk Assurance valt binnen het werkveld Audit & Assurance. Naast de werkzaamheden in het kader van de jaarrekeningcontrole begeleiden en ondersteunen wij klanten in veranderingsprocessen rond het optimaliseren van hun beheersing van primaire, secundaire en ondersteunde processen en de daarbij in gebruik zijnde systemen.

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie indient, ontvang je binnen twee weken bericht over de voortgang.
 
Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Yolanda Bogaards

E: yolanda.bogaards@nl.pwc.com

T: 06 23155127

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.