Associate Risk Assurance

  • Vacancies

Wil je werken en studeren tegelijk én je carrière in de hoogste versnelling zetten? Deze vacature voor Associate bij Risk Assurance biedt je zowel praktijkervaring als vakinhoudelijke verdieping binnen een (inter)nationale omgeving. Je leert hoe je waarborgen en verbeteringen brengt in de bedrijfsprocessen, informatiesystemen en risicobeheersing van je klanten, die in sterke mate meewegen bij het behalen van hun ondernemingsdoelstellingen. Altijd draagt jouw hulp bij onze klanten bij aan hun maatschappelijke relevantie.

Wie ben je?

Je bent een gepassioneerde starter voor Risk Assurance en wilt de mooiste start van je carrière. Je wilt groeien, relaties opbouwen, impact maken en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding Bedrijfseconomie, (Technische) Bedrijfskunde, (Bestuurlijke) Informatiekunde, Informatica, Econometrie of Wiskunde.
  • Je wilt zowel audit als advieswerk doen
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid, werkt graag in een team en bent analytisch en leergierig.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Hoe ziet je werk eruit?

Je volgt trainingen en draait daarna direct mee in de praktijk. Jouw klanten variëren van lokale spelers tot grote multinationals in verschillende marktsectoren. Je interviewt je klanten, verzamelt informatie (bijvoorbeeld via data-analyse), beoordeelt de betrouwbaarheid van interne (geautomatiseerde) processen, adviseert over risicobeheersing en implementeert. Je werkt regelmatig bij de klant en leert van de ervaren PwC’ers met wie je samenwerkt.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

  • Je vervult een uitdagende startersfunctie.
  • Je krijgt een deels premievrij pensioen, 32 vakantiedagen, een laptop en smartphone van de zaak.
  • Je kunt interne opleidingen volgen en hebt de mogelijkheid om je postmaster Register Controller, Register IT Auditor, Register Operational Auditor of andere postdoctorale opleidingen te halen.
  • Je hebt de kans jezelf maximaal te ontwikkelen, waarbij buitenlandse uitwisseling tot de mogelijkheden behoort.

Wie zijn we?

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 
 
De vacature Associate Risk Assurance Services valt binnen het werkveld Audit & Assurance, waarin we klanten helpen met het controleren en samenstellen van de jaarrekening, fraudepreventie en het beoordelen van interne controlesystemen.

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie indient, ontvang je binnen twee weken bericht over de voortgang.
 
Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Yolanda Bogaards

E: yolanda.bogaards@nl.pwc.com

T: 06 23155127

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.