Junior/Medior Consultant Data Analytics

  • Vacancies

Triple A – Risk Finance
Out of the box actuaries and risk professionals

De functie
Als consultant Data Analytics ga je aan de slag binnen de business line Insurance voor de Non-Life practice. Je werkt samen met een team professionals aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers in de verzekeringsbranche. De werkzaamheden verschillen per opdracht en kunnen bestaan uit bijvoorbeeld verzamelen en koppelen van externe data, fraude detectie, pricing van schade- en inkomensverzekeringen, klantdata analyses en retentie analyses.
 
Wat bieden wij jou
Wij bieden een specialistische functie binnen een hecht team professionals als onderdeel van een ambitieuze en gedreven organisatie. Werken bij ons betekent jezelf ontwikkelen op gebied van programmeerkennis en actuariële consultancy. Triple A - Risk Finance is een jonge en dynamische organisatie waarbij persoonlijke en professionele groei centraal staat. Internationale opdrachten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het profiel
We zoeken zowel junior als medior consultants (ca. 0-5 jaar werkervaring) met een kwantitatieve WO- opleiding zoals computer science, data science, wiskunde, informatica, actuariaat, econometrie of artificial intelligence, gecombineerd met sterke persoonlijke vaardigheden: analytisch, adviesvaardig, resultaatgericht, innovatief en ondernemend. Sterke vaardigheden in programmeertalen zoals R of Python zijn een vereiste. Je bent geïnspireerd door Data Analytics en weet je binnen dit vakgebied uitstekend te profileren en verder te ontwikkelen. Je bent in staat business problemen op te lossen met behulp van data en draagt actief bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Je hebt kennis van en ervaring met machine learning technieken. Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Geïnteresseerd?
Ben jij die gekwalificeerde junior consultant? Stuur dan je reactie met cv, cijferlijsten en motivatie naar werken@aaa-riskfinance.nl t.a.v. Annemarie Korterink of neem direct contact op via nummer 020 - 707 3640.