Junior/Medior Consultant Modelling

  • Vacancies

Out of the box actuaries and risk professionals

De functie
Als consultant modelling ga je aan de slag binnen de business line Insurance voor de Life practice. Je werkt samen met een team professionals aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers in de verzekeringsbranche. De werkzaamheden verschillen per opdracht en kunnen bestaan uit het specificeren, modelleren en testen van complexe actuariële modellen en klanten adviseren op het gebied van technologische innovatie voor hun modellen. Je slaat de brug tussen IT en de business door je sterke communicatieve vaardigheden.
 
Wat bieden wij jou
Wij bieden een specialistische functie binnen een hecht team professionals als onderdeel van een ambitieuze en gedreven organisatie. Werken bij ons betekent jezelf ontwikkelen op gebied van programmeerkennis en actuariële consultancy. Triple A - Risk Finance is een jonge en dynamische organisatie waarbij persoonlijke en professionele groei centraal staat. Internationale opdrachten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het profiel
We zoeken zowel junior als medior consultants (ca. 0-5 jaar werkervaring) met een kwantitatieve opleiding zoals computer science, actuariaat, econometrie of artificial intelligence, gecombineerd met sterke persoonlijke vaardigheden: analytisch, adviesvaardig, resultaatgericht, innovatief en ondernemend. Sterke vaardigheden in programmeertalen zoals C#, Python, SQL en/of –pakketten als R, SAS zijn een vereiste, evenals een goede beheersing van de Engelse taal. Je hebt de ambitie om je technische vaardigheden toe te passen in de verzekeringswereld en weet je binnen dit vakgebied uitstekend te profileren en verder te ontwikkelen. Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Geïnteresseerd?
Ben jij die gekwalificeerde junior consultant? Stuur dan je reactie met cv, cijferlijsten en motivatie naar werken@aaa-riskfinance.nl t.a.v. Annemarie Korterink of neem direct contact op via nummer 020 - 707 3640.