Districon

Districon denkt en werkt wereldwijd mee met middelgrote en grote organisaties aan de ontwikkeling van hun logistieke strategie en de oplossing van logistieke vraagstukken. Van strategie tot implementatie. Nuchter, energiek en altijd gericht op werkzame resultaten. In het logistieke domein zijn wij Nederlands grootste aanbieder van consultancy, IT-oplossingen en (interim) managers, projectmanagers en specialisten. Onze kracht is het stroomlijnen, versnellen of verrijken, kortom het optimaliseren van (delen van) de goederenstroom van producent tot consument. Of terug van consument naar verkooporganisatie of fabrikant. We zijn actief in distributiecentra, van magazijnen tot cargohubs op luchthavens en in zeehavens, en distributienetwerken. 

Ervaren team van specialisten
Ons diverse team bestaat uit ervaren specialisten bij wie logistiek in het DNA verankerd is. Allen gedreven door de ambitie een voortrekker in ons vak te zijn. We koppelen innovatiekracht aan vakmanschap en beschikken over een diepgaande kennis van logistieke processen en branches, van aircargo tot wholesale, van de transportsector tot de retail. 

Historie
Een volwaardig adviesbureau met een brede dienstverlening in diverse markten komt niet van vandaag op morgen tot stand. Daar gaat een geschiedenis aan vooraf. In 1976 startte Simon-Jan Bakker een logistiek adviesbureau met de ambitie zijn opgedane kennis en ervaring binnen de food retail verder te benutten. Onze oprichter koos als naam voor zijn bedrijf een samentrekking van de kernwoorden Distributie en Consultants: Districon. Inmiddels is Districon uitgegroeid tot wat het nu is: een gespecialiseerd bureau met een sterke reputatie en mondiaal actief. We zijn trots op onze prestaties en ons track record. Ons toegewijde team is gecommitteerd aan het uitbouwen van Districon en kijkt ernaar uit om voor u te werken.

Mogelijkheden
Voor zowel ervaren professionals als jonge afgestudeerden biedt Districon een uitdagende en plezierige werkomgeving. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor afstudeerders en werkstudenten. Wij zijn altijd op zoek naar talent met aantoonbare competenties en veel energie. Teamplayers die het een uitdaging vinden om onze ambities en de ambities van onze opdrachtgevers te helpen realiseren. Districon is altijd geïnteresseerd om in contact te komen met goede kandidaten. Mocht je interesse hebben in een baan of stage bij Districon, dan kun je jouw cv en motivatie sturen naar vacatures@districon.nl.