Koenen en Co

Heb jij het lef...

Om te ontdekken dat Koenen en Co anders is? Bij ons staat de klant op één! En dat voelt iedereen bij Koenen en Co, want iedere dag willen wij ondernemers succesvol laten ondernemen. We zijn nieuwsgierig naar álles wat met ondernemen te maken heeft. We willen onze klanten verrassen door steeds nieuwe wegen te bewandelen.

Wij zijn anders

Koenen en Co is dé adviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Bij Koenen en Co werken niet alleen accountants en belastingadviseurs, maar ook veelzijdige bedrijfsadviseurs. Vooruitstrevende professionals die oplossingsgericht werken en elkaar perfect aanvullen in het geven van één totaaladvies. Van organisatiedeskundigen tot subsidieadviseurs, van juristen tot HR-adviseurs, van bedrijfskundigen tot IT-professionals. 

Trek eens andere schoenen aan

Zomaar wat feitjes voor jou op een rijtje: We werken in compacte teams. We hebben elke dag klantcontact. Op onze vestigingen vind je geen enkel kantoor. De stagiaire werkt naast de partner. De gemiddelde leeftijd van onze collega’s is 35 jaar. Onze collega’s hebben een commerciële, klantgerichte en flexibele houding. We geven elkaar feedback. We zijn enorm gedreven en werken aan continue verbetering! 

Ontmoet ons!

Ben jij student? Ontmoet ons dan de komende maanden op diverse evenementen van hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen. Houd ook onze Facebookpaginain de gaten. We organiseren voor jou diverse acties waarmee je je eigen Koenen en Co sneakers kunt winnen! Bekijk hiervoor ook onze actievoorwaarden

Welkom!

Heb je interesse in een baan, stageplek of carrièregesprek bij een van onze vier vestigingen in Zuid-Nederland? Neem dat contact op met onze HR-afdeling. We hopen dat jij het lef hebt om Koenen en Co te ontdekken!

Bekijk onze actuele vacatures.
Je kunt ook een open sollicitatie sturen door het reactieformulier in te vullen.